Cartier

 

 

Voor elk wat wils, ook voor de echte levensgenieters. Voor zij die zich graag omringen met luxe. Voor klassiek of modern georiënteerde mensen, dynamisch en actief. Voor mannen en vrouwen die zich graag omringen met mooie merken of exclusieve en met de hand vervaardigde artikelen waaronder natuurlijk Cartier brillen en Cartier zonnebrillen. Deze modellen bevinden zich steevast in de hogere prijsklasse, maar daarvoor krijgt u natuurlijk ook dat beetje extra, een bril die een zeker prestige en klasse uitstraalt.

 

De meeste cartier metalen brillen zijn vervaardigd uit walsdoublé, een combinatie van edelstaal en goud. Andere zijn uit andere zuivere edelmetalen vervaardigd zoals zilver, wit goud, platina enz zoals bv de “Cartier La Dona” : vervaardigd uit 18 karaat MASSIEF GOUD. Een creatie met een duidelijk differentieerbaar décor, afgeleid uit de horloge & juwelenreeks “La Dona” van Cartier. 

 

  

 

 

Andere modellen, zoals de Cartier  “Ferret” en “Istana”, zijn een karaktervolle creatie voor de verzamelaars of de liefhebbers van accessoires die zich onderscheiden van de anderen, brillen die een zeker prestige uitstralen. Brillen met de hand vervaardigd uit Goud of Platina, en de veren zijn afgewerkt uit tropisch hout.