Over ons

Slinger Optiek is sinds 1960 een begrip in Zandvoort voor al jouw (zonne)brillen, contactlenzen en hoogwaardige service. In de afgelopen vijftig jaar zijn we uitgegroeid tot de leverancier exclusieve zonnebrillen en correctiemonturen. Deze zomer vind je een uitgebreide collectie aan zonnebrillen. Stoer op het terras zitten en flaneren over de boulevard kan nu stijvol en modebewust.

Breed assortiment
Door het brede assortiment aan merkmonturen heeft Slinger Optiek voor iedere smaak een zonnebril in huis. Je vindt bij de opticien de meest mooie merken, zoals D&G, Versace, Christian Dior, Ray-Ban, Gucci, Armani, Calvin Klein, Tiffany& Co., Roberto Cavalli, John Galliano en Ralph Lauren.  Maar je kunt bij deze opticien ook de exclusieve merken vinden zoals Cartier, Lunor en Leonardo D..Kortom je vindt er vele stijlen, van mooie stijlvolle blikvangers tot stoere mannenmonturen. Voor iedereen is er wel iets te vinden en de professionele medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Contactlenzen
Naast brillen kan je bij Slinger Optiek ook terecht voor alle soorten contactlenzen en optiekaccessoires. Op deze manier bedient de opticien alle kanten van de markt en ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit. Het is ook mogelijk om bij Slinger Optiek jouw ogen te laten meten zodat Slinger Optiek de perfecte bril voor jou kan maken.

Je bent in de zomermaanden zeven dagen per week van harte welkom tijdens de openingstijden van de opticien. Loop eens binnen voor een gedegen advies. Van maandag tot en met vrijdag ben je welkom van 09:30 uur tot 18:00 uur, op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en, speciaal tijdens de zomermaanden, op zondags van 12:00 uur tot 17:00 uur.
 

.

Wij verheugen ons op uw bezoek. U kunt ook altijd een afspraak maken om langs te komen. contact. U bent van harte welkom.