Zomermarkt Zandvoort

11-08-2013 18:10

 

ZANDVOORT - Op zaterdag 10 augustus is er een avondmarkt tot 22.00 uur en zondag 11 augustus is er weer een mega zomermarkt in het centrum van Zandvoort. Meer dan 300 kramen en een scala van straattheater moeten het succes van de voorgaande jaren evenaren. Slinger Optiek heeft speciaal voor deze markten D&G, Ray-Ban en Vogue zonnebrillen in de aanbieding.

De Zandvoortse jaarmarkten zijn uitgegroeid tot een evenement waar bezoekers en handelaren vanuit heel Nederland speciaal voor naar Zandvoort komen. De omvang van de jaarmarkt is een van de grootste in zijn soort. Het hele centrum van Zandvoort staat tijdens deze jaarmarkt weer vol met kraampjes in de Zandvoortse kleuren blauw en geel. 

Er is van alles te zien, te doen en uiteraard te koop. Als u wilt kunt u er gemakkelijk een hele dag doorbrengen om daarna even lekker uit te waaien op het strand. Neem ook een kijkje bij de kraam van Slinger Optiek, voor de winkel op de Grote Krocht. Zo voordelig vond u de merkzonnebrillen nooit. 

Slinger Optiek staat op deze markt met hele mooie aanbiedingen van diverse merkzonnebrillen van: Vogue en D&G voor € 50 en Ray-Ban voor € 75. Deze aanbieding is alleen geldig voor de zonnebrillen op de kraam. Daarnaast is er keuze uit vele soorten en maten kant en klare leesbrillen.