Zomermarkt

29-07-2013 18:07

Zomermarkt Zandvoort

Jaarmarkten in Zandvoort

Jaarlijks worden er drie jaarmarkten in het centrum van Zandvoort georganiseerd, te weten de voorjaarsmarkt, de zomermarkt en de feestmarkt. Dit jaar wordt er voor de eerste keer in Zandvoort ook een avondmarkt (10 augustus) gerorganiseerd.

De voorjaarsmarkt wordt meestal in mei gehouden zodat er veel toeristen, met name uit Duitsland, in Zandvoort aanwezig zijn.

De avondmarkt wordt gehouden op zaterdag 10 augustus. De tijden zijn van 17.00 uur tot 22.00 uur. (behoudens goedkeuring Burgemeester en Wethouders)

Zoals de naam al zegt wordt de zomermarkt in het hoogseizoen georganiseerd. Dit keer is dat op zondag 11 augustus. De tijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur. Natuurlijk topdrukte in Zandvoort en dus ook op de zomermarkt.

De omvang van de jaarmarkt is uitgegroeid tot een van de grootste in zijn soort. Het hele centrum van Zandvoort staat tijdens deze jaarmarkt weer vol met kraampjes (meer dan 300 !!), in de Zandvoortse kleuren blauw en geel. 

Er is van alles te zien, te doen en uiteraard te koop. Als u wilt kunt u er gemakkelijk een hele dag doorbrengen om daarna even lekker uit te waaien op het strand.

 

Neem ook een kijkje bij onze kraam, voor de winkel op de Grote Krocht. Zo voordelig vond u de merkzonnebrillen nooit.