Jaarmarkt zondag 29 juni a.s.

23-06-2014 21:25

MEGA Jaarmarkt aanbieding: Merkzonnebrillen o.a. Ray-Ban en Persol bij Slinger Optiek

 
1 / 1
zoom out

ZANDVOORT - Op zondag 29 juni 2014 is er weer een mega jaarmarkt in het centrum van Zandvoort. Meer dan 300 kramen en een scala van straattheater moeten het succes van de voorgaande jaren evenaren. De Zandvoortse jaarmarkten zijn uitgegroeid tot een evenement waar bezoekers en handelaren vanuit heel Nederland speciaal voor naar Zandvoort komen.

 

 

De omvang van de jaarmarkt is uitgegroeid tot een van de grootste in zijn soort. Het hele centrum van Zandvoort staat tijdens deze jaarmarkt weer vol met kraampjes (meer dan 300 !!) in de Zandvoortse kleuren blauw en geel. 
 
Er is van alles te zien, te doen en uiteraard te koop. Als u wilt kunt u er gemakkelijk een hele dag doorbrengen om daarna even lekker uit te waaien op het strand. 
 
Neem ook een kijkje bij de kraam van Slinger Optiek, voor de winkel op de Grote Krocht. Zo voordelig vond u de merkzonnebrillen nooit. 
 
Slinger Optiek staat op deze markt met hele mooie aanbiedingen van diverse merkzonnebrillen van: Vogue en D&G voor € 50 en Burberry, Persol en Ray-Ban voor € 75. Deze aanbieding is alleen geldig voor de zonnebrillen op de kraam. Daarnaast is er keuze uit vele soorten en maten kant en klare leesbrillen.
 
Slinger Optiek
Grote Krocht 20a
2042 LW Zandvoort
Tel : 023 - 5714 395