Voorjaarsmarkt zandvoort

19-04-2014 14:35

Tot nu toe werden er jaarlijks drie jaarmarkten in het centrum van Zandvoort georganiseerd, vanaf 2014 worden dat er, door het grote succes, meer.  De eerste, te weten de voorjaarsmarkt, wordt gehouden op 18 mei 2014. een tweede megamarkt wordt gehouden op zondag en 29 juni 2014. De zomermarkt wordt gehouden met een avondmarkt op 9 en dagmarkt op 10 augustus 2014. 

De voorjaarsmarkt wordt meestal in mei gehouden zodat er veel toeristen, met name uit Duitsland, in Zandvoort aanwezig zijn.De tijden voor de markten over dag zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur.

De avondmarkt wordt gehouden op zaterdag 9 augustus. De tijden zijn van 14.00 uur tot 22.00 uur. 

Zoals de naam al zegt wordt de zomermarkt in het hoogseizoen georganiseerd. Dit keer is dat op zondag 10 augustus. Natuurlijk topdrukte in Zandvoort en dus ook op de zomermarkt.

De omvang van de jaarmarkt is uitgegroeid tot een van de grootste in zijn soort. Het hele centrum van Zandvoort staat tijdens deze jaarmarkten weer vol met kraampjes (meer dan 300 !!), in de Zandvoortse kleuren blauw en geel. 

Er is van alles te zien, te doen en uiteraard te koop. Als u wilt kunt u er gemakkelijk een hele dag doorbrengen om daarna even lekker uit te waaien op het strand.

 

Ook kunt u weer bij onze kraam langs komen. Daar kunt u zien dat wij super aanbiedingen hebben.  De echte merk zonnebrillen van RayBan en Persol voor 75 euro per stuk. Of wat dacht u van een Vogue of Dolce & Gabbana voor maar 50 euro per stuk. Voor de echte liefhebbers is en natuurlijk weer de molen met de Vintage zonnebrillen.